Üzenőfal (az automatikus görgetés kattintásra megáll)


Árok Zoltán Pál üzenete

Kedves Szülők és Gyerekek!

Idén is megrendezésre kerül a Pannónia Sítábor a lengyelországi Zakopaneban. Indulás: 2024 január 31 szerda reggel, visszaérkezés 2024 február 04 vasárnap este. A részvételi díj: 99.000 Ft(utazás, transzfer a sípályákhoz, szállás, napi 3*étkezés, síoktatás...),illetve 450 PLN( síbérlet/turisztikai programok). A költségeket három részre osztottuk: I. 50.000Ft a jelentkezési lap leadásakor, II.részlet december 15-ig, illetve a síbérlet/turisztikai programok az utazás napján. Lehetőség van utalni az első két részletet: 10101126-72551700-01005003 (Budapest Bank) Utaláskor kérjük a közlemény rovatba írják , hogy Pannónia sítábor, Név/nevek, illetve hogy I.részlet. A felmerülő kérdésekre igyekszem telefonon, e-mail-ben, vagy személyesen válaszolni! Jelentkezés folyamatosan a szabad helyek függvényében, legkésőbb november végéig!


Horváthné Auffenberg Anikó Etelka üzenete

Kedves Szülők!

 

Millió lépés az iskoládért  

  Ez a neve annak a kezdeményezésnek, melyhez minden magyarországi iskola csatlakozhat!

77 nap mozgás, millió lépés, és milliós nyeremény az iskoláknak

Legyen az Ön iskolája is részese az ország legnagyobb kihívásának, amelyben megmozgatjuk a diákokat, szülőket, tanárokat és mindenkit, aki aktív mozgással szeretné segíteni az általa választott iskolát. Az akció célja, hogy 2023. szeptember 25-től december 10-ig 11 héten át a lehető legtöbb magyar gyermek mozogjon mindennap, és velük együtt váljon mindannyiunk élete részévé az aktív életmód.

 

Mozogjunk együtt és, ha a szerencse is mellénk szegődik, a nyertesek között lehet a mi iskolánk is! smiley

Csatlakozzon minél több diák, szülő, tanár és akár nagyszülő is! Járjuk végig közösen, virtuálisan az Országos Kéktúrát! Minden információt megtalálnak a https://milliolepes.hu/ honlapon! Várunk mindenkit!

 

Mozogjunk együtt az iskolánkért! Minden lépés számít! wink


Kékediné Konszky Beáta üzenete

ÉTKEZÉS BEFIZETÉS

Január hónapra az étkezés befizetés (készpénzes) 2023. december 13-án  (szerda) 7-10h -ig lesz az iskola titkárságán.

 


Kékediné Konszky Beáta üzenete

Tisztelt Szülők!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyek intézését a GESZ munkatársa Shuqeir Hamzehné (Ilona) látja el. Elérhetősége:  telefon: 06/20/382-1631; email: shuqeirhamzehne@gesz.kispest.hu

                                                                                


Pusztai Ferenc József üzenete

KRÉTA ügyintézés a szülők (gondviselők), és a diákok számára:

Kissné Gáspár Orsolya iskolatitkárnál, a szülők e-mailben kérhetik az orsolya@pannoniaiskola.hu címen, a tanulók személyesen a titkárságon.