Üzenőfal (az automatikus görgetés kattintásra megáll)


Sógor-Ligeti Gabriella üzenete

Az Ügyeske pályázatra nagyon sok
szép és ötletes adventi kalendárium érkezett.

Alkotásaitokat megtekinthetitek itt .

Gabi néni


Somogyi Gábor üzenete

A járványügyi készenlét idején alkalmazandó aktuális eljárásrend

Iskolánkban a helyi viszonyok, a tárgyi feltételek, a tanulók létszáma figyelembevételével a következő szabályokat hoztuk:

Ezen kívül is, amennyit lehet, annyit fognak a gyerekek a szabadban tartózkodni (pl. testnevelés órákon).

 

Eljárásrend, ha felüti a fejét a vírus

• Diák esetében elkülönítés és a szülő értesítése. Csak orvosi engedéllyel térhet vissza az iskolába. 

• Pedagógus esetében jelentési kötelezettség. Eljárás ua., mint a diáknál: orvosi engedéllyel térhet vissza. 

• Kontaktkutatás nem az intézmény feladata.

• Minden esetben azonnali jelentés a Tankerület felé.

 

Az ügyintézés rendje 

A portán elhelyezett kézfertőtlenítő használata is kötelező! 

 

Kérünk minden szülőt és tanulót, hogy mindannyiunk védelmében tartsák be ezeket a szabályokat!


Somogyi Gábor üzenete

Intézkedési terv a 2020/2021. tanévben a köznevelési intézményekben a járványügyi készenlét idején alkalmazandó eljárásrendről (Emberi Erőforrások Minisztériuma)

https://www.oktatas.hu/pub_bin/dload/kozoktatas/Tanevkezdes2020/Intezkedesi_terv_a_koznevelesi_intezmenyek_reszere_2020_2021_tanev_2._kiadas.pdf

Részletek:

"2.1 A nevelési-oktatási intézményeket kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató gyermek, tanuló látogathatja. Az oktatásban és nevelésben, illetve az intézmények működtetésében csak egészséges és tünetmentes dolgozó vegyen részt. Kérjük, az intézmények tájékoztassák a szülőket arról, hogy amennyiben gyermeküknél tüneteket észlelnek, a NNK aktuális eljárásrendje alapján gondoskodjanak orvosi vizsgálatról.A szülő köteles az iskolátértesíteni, ha a gyermeknél koronavírus-gyanú vagy igazolt fertőzés van. Az a gyermek, tanulóvagy pedagógus, aki bármilyen betegség miatt otthon maradt, a háziorvos, a kezelőorvosigazolásával vagy kórházi zárójelentéssel mehet újra az intézménybe. Hatósági házi karantén esetén a járványügyi hatóság által kiadott, a járványügyi megfigyelést feloldó határozatot szükséges bemutatni."

"2.12 Kérjük, a szülők személyes megjelenésével járó szülői értekezleteket csak a járványügyi előírások betartása mellett tartsák meg. Amennyiben lehetséges, a szükséges információk e-mailben, a Köznevelési Regisztrációs és Tanulmányi Alaprendszerben (KRÉTA) vagy az alkalmazott egyéb intézményi adminisztrációs rendszerben küldött üzenetekkel is eljuttathatók a szülőkhöz."

"2.13 Szülő, kísérő nem léphet be az iskolába, csak az intézményvezető előzetes engedélyével, illetve kifejezetten szülők részére szervezett programon való részvétel céljából."

"2.14 Az őszi úszásoktatást fel kell függeszteni a köznevelési intézményekben, és tavaszra vagy későbbi évfolyamokra kell átütemezni."


Somogyi Gábor üzenete

Koronavírus - Intézményi helyzet