Üzenőfal (az automatikus görgetés kattintásra megáll)


Árok Zoltán Pál üzenete

Kedves Sítáborozók!

A buszra csak akkor lehet felszállni, ha van érvényes és kinyomtatott utasbiztosítás, amit ki kell egészíteni a téli sportokra is. Továbbá a buszon fogom majd összegyűjteni a kinti költségeket: síbérletre(TatrySuperSki) és turisztikai belépőkre a felnőttektől 440 PLN-t, a 16 éven aluliaktól 410 PLN-t. A síbérletet három teljes napon lehet használni. Az utolsó napra 135 PLN-ért lehat napijegyet váltani, vagy városnézésre indulni (ez a program ingyenes) A kezdők az első napon még nem aktiválják a bérletet, így ők az utolsó napon is tudnak a bérlettel síelni.

Az utazás során kétszer állunk meg felvidéki benzinkuatkon, így célszerű eurót, vagy eurocenteket is hozni.

A szálláson biztosítanak ágyneműt és törölközőt, így csak a pipereholmikról kell gondoskodni. Az étkezés bőséges, de néha a helyi ízek is megjelennek. Ha esetleg valaki a hazai ízekre vágyik, akkor hozhat magával , és azt a közös helységekben elfogyaszthatja. A szomszédban van több bolt és egy Mcdonalds gyorsétterem is.

A sífelszerelésről: a sisak kötelező; a síszemüveg és a kesztyű is erősen ajánlott.

 A lécek, botok, bakancsok a busz csomagtartójában utaznak, kb 40 pár. Célszerű valamilyen ismertető jelet elhelyezni, vagy lefényképezni, hogy az esetleges egyezést/keveredést elkerüljük. 

Ha valakiben még kérdés, kérés vagy probléma merülne fel, akkor csütörötökön 18 óra után, a Kalandozások Pannóniában program után szívesen várom a 21-es teremben.

Gyülekező: 01.29. vasárnap reggel 6 órától az iskola előtt, indulás 6.30-kor!


Kékediné Konszky Beáta üzenete

Tisztelt Szülők!

Az étkezéssel kapcsolatos ügyek intézését a GESZ munkatársa Shuqeir Hamzehné (Ilona) látja el. Elérhetősége:  telefon: 06/20/382-1631; email: shuqeirhamzehne@gesz.kispest.hu